Karriertanácsadó blog

Fejvadászként, kiválasztási szakemberként számos fantasztikus interjún vettem részt, ugyanakkor voltak kevésbé jól sikerültek is. Emellett az interjúim során egyre gyakrabban láttam a bizonytalanságot, az álláskeresők nem látják, hogy merre és hogyan lépjenek. Tapasztalataimmal szeretnék segíteni minden álláskeresőt, interjúra készülőt és karrierépítőt.

Ajánlott blogok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Alapelveink

2013.07.08. 12:55 Karriertanacsado

Kedves Blogolvasó- kommentelő!

Nem szeretném, ha ez a blog tele lenne szabályokkal, moderálási elvekkel. Azt gondolom, hogy a szabad gondolatcserének érdemes teret adni- főleg egy olyan témánál, mint az álláskeresés, a munka.

Viszont szeretném, ha ez a blog egymás segítéséről szólna, én is igyekszem ennek megfelelően pozitív és konstruktív ötletekkel, tippekkel segíteni mindenkit. Kérném, hogy a hozzászólásokban is próbáljunk szakítani a siránkozós, mindenkit hibáztatós hozzászólásokkal, inkább  próbáljunk megoldásokat keresni és kölcsönösen támogatni egymást- tippekkel, információkkal, tapasztalatokkal. Ez a blog csupán helyet ad ennek, a többi Rajtatok múlik. A destruktív, panaszkodós hozzáállás nemcsak azért csapda, mert a másikra is rossz hatással van, hanem azért, mert az ilyen jellegű negatív lelkiállapot pont attól veszi el az időt és az energiát, hogy a megoldás fele haladjunk.

Nem vagyok felelős a magyarországi gazdasági helyzetért, a munkanélküliség növekedéséért- sőt, azért sem, hogy a cégek kit választanak ki és kit nem. Nem az én felelősségem, hogy valaki talál munkát vagy sem, ezért az ilyen jellegű hozzászólásokat kérem mellőzi.

Célom, hogy tizenéves tapasztalatomat megosszam Veletek, kedves Olvasókkal. Ha már egy ilyen témájú blogra tévedsz, akkor már megoldásokat keresel, és azt gondolom, hogy ez jó- megtetted az első lépéseket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karriertanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr345395942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása